fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hey jij! ?

Ja, je zal ons wel gemist hebben, want je hebt al lang niets van ons gehoord!

Maar achter de schermen zijn we natuurlijk gewoon keihard bezig, en niet alleen met trainen maar onder andere met een nieuwe website! En die komt er hopelijk sneller aan dan onze nieuwe Facebook post.

Maar goed! Er word dus hard gewerkt aan enkele vernieuwingen die gaan bijdragen aan een NÓG leukere beleving bij KVV!

Je kunt je binnenkort ook online inschrijven bij ons! Wat ook een enorme stap voorwaarts is want het lijkt wel of wij ons nog in de vorige eeuw begeven met onze papieren inschrijfformulieren.

Dan komen er ook trainers uniforms! Want zeg eerlijk, hoe ze er nu bij lopen… nee dat kan natuurlijk echt niet meer dus we moeten die jongens een beetje stylen, vind je niet!

Daarnaast importeren wij nu Kickbokshandschoenen van het merk Taikuun. Wij kunnen dus voor onze leden handschoenen verzorgen van goede kwaliteit, maar dan voor een FRACTIE van de prijs!

Dus, als jouw handschoenen je momenteel zuur ruikende vingers bezorgen, waar je na 14 keer wassen nog steeds last van hebt (erg he, die geur!) dan weet je bij wie je moet zijn! Vraag bij de trainer op jouw locatie naar meer informatie hierover!

Hmmm, wat hebben we nog meer te vertellen…
Naja goed, voor nu weten we het even niet meer maar je begrijpt dat we in elk geval niet stil zitten. Dus voor nu laten we het er eventjes bij, we zien je tijdens de volgende training!

Met sportieve groet, KVV

Oh, en PS: Oefen die “Push Up’s” nou ook gewoon eens even thuis, want een push up op je knieën… nee dat kan ECHT NIET! ?