fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Contacteer Ons

Missie:
Bij KickboksenVoorVrouwen.nl streven we ernaar om vrouwen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving te bieden waar ze kunnen leren kickboksen. Onze professionele trainers en trainsters zetten zich in om elke deelnemer persoonlijke aandacht te geven, met als doel het versterken van hun weerbaarheid, zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen. Wij geloven in het belang van een sterke gemeenschap waar vrouwen elkaar kunnen ondersteunen en inspireren in hun kickboksreis.

Visie:
Onze visie is om de beste en gezelligste kickboksschool van Nederland te zijn, waar vrouwen zich thuis voelen en op een plezierige manier hun sportieve doelen kunnen bereiken. We streven ernaar om een blijvende impact te hebben op het leven van vrouwen door hen de vaardigheden en het vertrouwen te bieden die ze nodig hebben om zich zowel binnen als buiten de kickboksring krachtig en zelfverzekerd te voelen. Bij KickboksenVoorVrouwen.nl willen we een hechte gemeenschap creëren waar vrouwen zich gesteund en gemotiveerd voelen om hun grenzen te verleggen en hun volledige potentieel te bereiken.

heb je vragen over een specifieke locatie? klik dan op een onderstaande locatie en ga naar de FAQ van die school

Email

Stuur een bericht!

(LET OP: via dit formulier worden GEEN uitschrijvingen behandeld!)

Contact

Ons hoofdkantoor:

De Werf 11
2544 EH – DEN HAAG

T: 085 040 21 91

E: info@kickboksenvoorvrouwen.nl
(LET OP: via dit email adres worden GEEN uitschrijvingen behandeld!)

 

ADRES HOOFDKANTOOR:

De Werf 11 
2544 EH – DEN HAAG

CONTACTGEGEVENS:

T: 085 040 21 91

E: INFO@KICKBOKSENVOORVROUWEN.NL
(LET OP: VIA DIT EMAIL ADRES WORDEN GEEN UITSCHRIJVINGEN BEHANDELD!)