Kickboksen voor Vrouwen in Gouda!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

Kickboksen voor Vrouwen Gouda start binnenkort! 

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het zoeken van de beste locatie! Mochten we de locatie hebben gevonden dan kun je direct starten! Wil je dat we je op de hoogte houden als het zover is? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Vrouwen Gouda!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Gouda! Bij Kickboksen Voor Vrouwen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Vrouwen Gouda is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om vrouwen in Gouda een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden. Dit allemaal zonder zich zorgen te hoeven maken over de hardheid en lompheid waarmee mannen trainen. 😉 
Hierdoor hebben wij in Gouda de beste kickbokstrainingen voor vrouwen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVV Team in Gouda!

Gratis Proefles Kickboksen voor Vrouwen Gouda Aanvragen

Laden...

Lestijden Kickboksen voor Vrouwen Gouda

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Gouda, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Vrouwen Gouda

Gouda is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Gouda dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Vrouwen Gouda

Als we een locatie hebben gevonden in Gouda dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.