fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kickboksen voor Vrouwen in Capelle aan den IJssel!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

Kickboksen voor Vrouwen Capelle aan den IJssel start binnenkort! 

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het zoeken van de beste locatie! Mochten we de locatie hebben gevonden dan kun je direct starten! Wil je dat we je op de hoogte houden als het zover is? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Vrouwen Capelle aan den IJssel!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Capelle aan den IJssel! Bij Kickboksen Voor Vrouwen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Vrouwen Capelle aan den IJssel is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om vrouwen in Capelle aan den IJssel een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden. Dit allemaal zonder zich zorgen te hoeven maken over de hardheid en lompheid waarmee mannen trainen. 😉 
Hierdoor hebben wij in Capelle aan den IJssel de beste kickbokstrainingen voor vrouwen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVV Team in Capelle aan den IJssel!

Gratis Proefles Kickboksen voor Vrouwen Capelle aan den IJssel Aanvragen

Laden...

Lestijden Kickboksen voor Vrouwen Capelle aan den IJssel

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Capelle aan den IJssel, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Vrouwen Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Capelle aan den IJssel dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Vrouwen Capelle aan den IJssel

Als we een locatie hebben gevonden in Capelle aan den IJssel dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.