Kickboksen voor Vrouwen in Leeuwaarden!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

Kickboksen voor Vrouwen in Leeuwaarden start binnenkort! 

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het zoeken van de beste locatie! Mochten we de locatie hebben gevonden dan kun je direct starten! Wil je dat we je op de hoogte houden als het zover is? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Vrouwen in Leeuwaarden!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Leeuwaarden! Bij Kickboksen Voor Vrouwen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Vrouwen in Leeuwaarden is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om vrouwen in Leeuwaarden een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden. Dit allemaal zonder zich zorgen te hoeven maken over de hardheid en lompheid waarmee mannen trainen. 😉 
Hierdoor hebben wij in Leeuwaarden de beste kickbokstrainingen voor vrouwen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVV Team in Leeuwaarden!

Gratis Proefles Kickboksen voor Vrouwen in Leeuwaarden Aanvragen

Laden...

Lestijden Kickboksen voor Vrouwen in Leeuwaarden

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Leeuwaarden, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Vrouwen in Leeuwaarden

Leeuwaarden is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Leeuwaarden dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Vrouwen in Leeuwaarden

Als we een locatie hebben gevonden in Leeuwaarden dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.