fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kickboksen voor Vrouwen in Groningen!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

Kickboksen voor in Vrouwen Groningen start binnenkort!

Kickboksen voor Vrouwen zoekt een partner in Groningen. Ken je iemand die dit zou willen doen of een sportschool die misschien met ons zou willen samenwerken? Breng ons in contact en dan wellicht kunnen we snel starten met Kickboksen voor vrouwen Groningen.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het zoeken van de beste locatie! Mochten we de locatie hebben gevonden dan kun je direct starten! Wil je dat we je op de hoogte houden als het zover is? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor in Vrouwen Groningen!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Groningen! Bij Kickboksen Voor Vrouwen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor in Vrouwen Groningen is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om vrouwen in Groningen een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden. Dit allemaal zonder zich zorgen te hoeven maken over de hardheid en lompheid waarmee mannen trainen. 😉 
Hierdoor hebben wij in Groningen de beste kickbokstrainingen voor vrouwen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVV Team in Groningen!

Gratis Proefles Kickboksen voor in Vrouwen Groningen Aanvragen

Laden...

Lestijden Kickboksen voor in Vrouwen Groningen

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Groningen, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaarheid Kickboksen voor in Vrouwen Groningen

Groningen is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Groningen dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor in Vrouwen Groningen

Als we een locatie hebben gevonden in Groningen dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.