"Helaas moeten wij ons houden aan het beleid van het kabinet. We zullen dus de lessen moeten laten vervallen t/m 28 april."

Kickboksen voor Vrouwen in Haarlem!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

Kickboksen voor in Vrouwen Haarlem start binnenkort! 

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het zoeken van de beste locatie! Mochten we de locatie hebben gevonden dan kun je direct starten! Wil je dat we je op de hoogte houden als het zover is? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor in Vrouwen Haarlem!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Haarlem! Bij Kickboksen Voor Vrouwen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor in Vrouwen Haarlem is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om vrouwen in Haarlem een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden. Dit allemaal zonder zich zorgen te hoeven maken over de hardheid en lompheid waarmee mannen trainen. 😉 
Hierdoor hebben wij in Haarlem de beste kickbokstrainingen voor vrouwen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVV Team in Haarlem!

Gratis Proefles Kickboksen voor in Vrouwen Haarlem Aanvragen

Laden...

Lestijden Kickboksen voor in Vrouwen Haarlem

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Haarlem, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaarheid Kickboksen voor in Vrouwen Haarlem

Haarlem is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Haarlem dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor in Vrouwen Haarlem

Als we een locatie hebben gevonden in Haarlem dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.