fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kickboksen voor Vrouwen in Nieuw Beerta!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

Kickboksen voor Vrouwen in Nieuw Beerta start binnenkort!

Kickboksen voor Vrouwen zoekt een partner in Nieuw Beerta. Ken je iemand die dit zou willen doen of een sportschool die misschien met ons zou willen samenwerken? Breng ons in contact en dan wellicht kunnen we snel starten met Kickboksen voor vrouwen Nieuw Beerta.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het zoeken van de beste locatie! Mochten we de locatie hebben gevonden dan kun je direct starten! Wil je dat we je op de hoogte houden als het zover is? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Vrouwen in Nieuw Beerta!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Nieuw Beerta! Bij Kickboksen Voor Vrouwen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Vrouwen in Nieuw Beerta is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om vrouwen in Nieuw Beerta een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden. Dit allemaal zonder zich zorgen te hoeven maken over de hardheid en lompheid waarmee mannen trainen. 😉 
Hierdoor hebben wij in Nieuw Beerta de beste kickbokstrainingen voor vrouwen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVV Team in Nieuw Beerta!

Gratis Proefles Kickboksen voor Vrouwen in Nieuw Beerta Aanvragen

Laden...

Lestijden Kickboksen voor Vrouwen in Nieuw Beerta

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Nieuw Beerta, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Vrouwen in Nieuw Beerta

Nieuw Beerta is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Nieuw Beerta dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Vrouwen in Nieuw Beerta

Als we een locatie hebben gevonden in Nieuw Beerta dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.