fbpx

馃 Onbeperkt Trainen聽 聽 聽馃 Geen Inschrijfgeld聽 聽 聽馃 Gratis Proefles聽 聽 馃 Persoonlijk aandacht聽 聽 聽馃 Beginners en gevorderden

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kickboksen voor Vrouwen in Sibrandah没s!

Onbeperkt Trainen聽馃 Geen Inschrijfgeld 馃 Gratis Proefles聽馃 Persoonlijk aandacht 馃 Beginners en gevorderden

Kickboksen voor Vrouwen in Sibrandah没s start binnenkort!

Kickboksen voor Vrouwen zoekt een partner in Sibrandah没s. Ken je iemand die dit zou willen doen of een sportschool die misschien met ons zou willen samenwerken? Breng ons in contact en dan wellicht kunnen we snel starten met Kickboksen voor vrouwen Sibrandah没s.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met het zoeken van de beste locatie! Mochten we de locatie hebben gevonden dan kun je direct starten! Wil je dat we je op de hoogte houden als het zover is? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Vrouwen in Sibrandah没s!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Sibrandah没s! Bij Kickboksen Voor Vrouwen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Vrouwen in Sibrandah没s is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om vrouwen in Sibrandah没s een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden. Dit allemaal zonder zich zorgen te hoeven maken over de hardheid en lompheid waarmee mannen trainen. 馃槈聽
Hierdoor hebben wij in Sibrandah没s de beste kickbokstrainingen voor vrouwen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVV Team in Sibrandah没s!

Gratis Proefles Kickboksen voor Vrouwen in Sibrandah没s Aanvragen

Laden...

Lestijden Kickboksen voor Vrouwen in Sibrandah没s

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Sibrandah没s, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Vrouwen in Sibrandah没s

Sibrandah没s聽is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in聽Sibrandah没s dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Vrouwen in Sibrandah没s

Als we een locatie hebben gevonden in聽Sibrandah没s dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.