fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kickboksen voor Vrouwen in Valkenburg a/d Geul!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

Kickboksen voor Vrouwen in Valkenburg a/d Geul start binnenkort!

Kickboksen voor Vrouwen zoekt een partner in Kickboksen voor Vrouwen in Valkenburg a/d Geul. Ken je iemand die dit zou willen doen of een sportschool die misschien met ons zou willen samenwerken? Breng ons in contact en dan wellicht kunnen we snel starten met Kickboksen voor vrouwen in Kickboksen voor Vrouwen in Valkenburg a/d Geul.

Kickboksen voor Vrouwen in Valkenburg a/d Geul!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in Valkenburg a/d Geul! Bij Kickboksen Voor Vrouwen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Vrouwen in Valkenburg a/d Geul is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om vrouwen in Valkenburg a/d Geul een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden. Dit allemaal zonder zich zorgen te hoeven maken over de hardheid en lompheid waarmee mannen trainen. 😉 
Hierdoor hebben wij in Valkenburg a/d Geul de beste kickbokstrainingen voor vrouwen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVV Team in Valkenburg a/d Geul!

Lestijden Kickboksen voor Vrouwen in Valkenburg a/d Geul

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in Valkenburg a/d Geul, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Vrouwen in Valkenburg a/d Geul

Valkenburg a/d Geul is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in Valkenburg a/d Geul dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Vrouwen in Valkenburg a/d Geul

Als we een locatie hebben gevonden in Valkenburg a/d Geul dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.