fbpx

🥊 Onbeperkt Trainen     🥊 Geen Inschrijfgeld     🥊 Gratis Proefles    🥊 Persoonlijk aandacht     🥊 Beginners en gevorderden

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst!

Onbeperkt Trainen 🥊 Geen Inschrijfgeld 🥊 Gratis Proefles 🥊 Persoonlijk aandacht 🥊 Beginners en gevorderden

Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst start binnenkort!

Kickboksen voor Vrouwen zoekt een partner in Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst. Ken je iemand die dit zou willen doen of een sportschool die misschien met ons zou willen samenwerken? Breng ons in contact en dan wellicht kunnen we snel starten met Kickboksen voor vrouwen in Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst.

Op dit moment mogen we helaas nog niet trainen vanwege de corona maatregelen. Indien we weer mogen starten ontvang je van ons de gegevens met het lesrooster e.d. Wil je graag komen training? Vul dan even onderstaand formulier in.

Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst!

Leuk dat je interesse hebt om te komen Kickboksen in De Schiphorst! Bij Kickboksen Voor Vrouwen krijg je de beste trainingen bij de gezelligste kickboksschool van Nederland!

Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst is ontstaan vanuit een passie voor de Kickboks sport om vrouwen in De Schiphorst een leuke en gezellige kickbokstraining te bieden. Dit allemaal zonder zich zorgen te hoeven maken over de hardheid en lompheid waarmee mannen trainen. 😉 
Hierdoor hebben wij in De Schiphorst de beste kickbokstrainingen voor vrouwen.

Wij hebben de benodigde spullen voor je te leen tijdens deze proefles dus daar hoef je niet over na te denken! De trainer kijkt er naar uit je persoonlijk te ontmoeten en je samen met de anderen even flink aan het werk te zetten.

Kom zelf ervaren hoe gezellig het is en hoe heerlijk de training is! Klik hieronder en meld je direct aan voor een GRATIS proefles!

Tot snel,
Het KVV Team in De Schiphorst!

Gratis Proefles Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst Aanvragen

Laden...

Lestijden Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst

Helaas hebben we nog geen goede locatie voor kickboksen voor vrouwen in De Schiphorst, ken jij misschien iemand die een goede locatie heeft? Neem dan even contact met ons op.

Bereikbaarheid Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst

De Schiphorst is natuurlijk goed bereikbaar. Als we een locatie hebben in De Schiphorst dan laten we gelijk weten hoe je er kunt komen.

Parkeren in Kickboksen voor Vrouwen in De Schiphorst

Als we een locatie hebben gevonden in De Schiphorst dan kun je hier vinden waar je kunt parkeren.